• Winkelwagentje:  0 items
  •   |  
    valuta :
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Meestal zijn alle bestellingen worden verwerkt en binnen 7 werkdagen verzonden. U kunt ook moest betalen voor een snellere verzending binnen 3 tot 5 dagen!

1 toen mijn bestelling?

Nadat wij uw betaling ontvangen, zullen we het pakket sturen uit voorraad binnen 24 uur en sturen de tracking geen e-mail.

2 Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail van ons. In deze e-mail, moet er het bijhouden van informatie voor uw pakketten, alsmede de website waar u uw bestelling kunnen traceren.

3 Waar gaan we sturen?

We kunnen het item verzenden naar wereldwijd. We kunnen de steekproef enkel item of grote orders voor meer dan 100 landen en gratis verzending te sturen naar de landen: Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Spanje, Italië, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen , Oostenrijk, Japan, Zuid-Korea, de Chinese Hong Kong, China Taiwan.

4 Wanneer zal mijn bestelling?

Voor lijndienst, levertijd is tussen de 6-8 dagen naar belangrijke bestemmingen. Voor versnelde scheepvaart, zal het item na het verlaten van de winkel komen binnen 3 tot 5 werkdagen.

Opbrengst

1, we zijn blij om terugbetaling of omruiling een item defect is als gevolg van vakmanschap of beschadigd tijdens het transport. Wij staan ​​garant voor alle beschadigde of defecte koopwaar voor 30 dagen vanaf de ontvangst van de zending. De rest van de omzet zijn definitief.

2 Envirosax zal betalen voor terugkeer verzending alle items beschadigd of defect, of het item niet gedragen op een ordelijke manier. Original verzendkosten zijn niet terugbetaald.

3 Voor retourzendingen en / of uitwisselingen per post, dan kunt u een kopie van het oorspronkelijke wetsvoorstel, aangeven of een uitwisseling of terugbetaling voor de beschadigde, defecte of onjuist artikel en laat ons weten wat er mis is met hem. Als er een uitwisseling, geef het item door te veranderen.

4, zal de restituties worden bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode.
5, kan Envirosax web aankopen niet worden geruild of geretourneerd bij elke winkel het maken van onze producten, en vice versa. Envirosax behoudt zich het recht voor om de teruggave van goederen die niet voldoen aan de eisen van het terugkeerbeleid te weigeren.